Mor un guàrdia civil de Gran Canària mentre participava en la recerca d’un desaparegut al barranc de Tasartico

Un agent de la Guàrdia Civil de 41 anys ha mort a Gran Canària mentre participava en les tasques de recerca d’un desaparegut, ha informat l’Associació Unificada de la Guàrdia Civil. El mort tenia 41 anys. Pel que sembla, a l’espera de la confirmació oficial, la mort s’hauria produït per causes naturals.

L’agent, destinat al lloc de Agaete, es trobava treballant en un operatiu per localitzar una persona desapareguda entre la zona coneguda com Tasartico i la platja de Güi Güi del terme municipal de Sant Nicolau de Tolentino. El guàrdia civil va començar a sentir-se indisposat i va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Doctor Negrín, on va arribar sense vida, informa Canarias 7.

Port de Tarragona