Disset ferits en el xoc d’un camió i un autobús a Villabona, a Guipúscoa

Disset persones han resultat ferides, una d’elles de gravetat, en el xoc entre un autobús i un camió a la N-1 al seu pas pel terme de Villabona. L’accident s’ha produït a les set de la tarda quan el camió ha arribat a la part del darrere de l’autobús que cobreix la línia entre Tolosa i Sant Sebastià i que estava en aquest moment en una parada. L’Ertzaintza, serveis d’assistència i bombers s’han desplaçat a la zona, on han prestat assistència als ferits i han extingit l’incendi que ha afectat el camió, la càrrega ha quedat tirada a la via.

El xoc s’ha desplaçat a l’autobús cap a les tanques d’una urbanització. Segons els testimonis, s’han produït tres explosions i s’ha vist una columna de fum que s’ha pogut veure en properes, on també van sentir les detonacions. La N-1 ha quedat tallada en els dos sentits i ha provocat importants retencions.

Port de Tarragona