La Policia Nacional troba deambulant descalç i sense poder parlar a un jove desaparegut fa sis anys a Palerm

Una cicatriu al canell ha estat clau perquè la família reconegui sens dubte al seu fill i volen a Espanya per retrobar-se amb ell.

Agents de la Policia Nacional han localitzat a Torrejón de Ardoz a un home que va desaparèixer a la ciutat italiana de Palerm l’any 2011. El jove va ser localitzat a la tarda d’ahir quan passejava descalç, malgirbat i sense articular paraula pel que els policies el van traslladar fins a comissaria per practicar gestions plenes d’identificació a més de prestar-li l’assistència mèdica necessària.

Un cop a dependències policials, els agents van haver de comunicar-se amb el jove a través de gestos però sense aconseguir cap resultat sobre la seva identitat. Després de diverses gestions amb associacions de desapareguts, totes elles amb resultat negatiu, els agents van aconseguir saber a través de les unitats policials de coordinació internacional de l’existència d’un jove desaparegut a Palerm l’any 2011 i que podria ser la persona localitzada. Després de contactar amb la mare via telefònica, se li van enviar diverses fotografies del jove reconeixent sense cap mena de dubte al seu fill per una cicatriu al canell de la mà dreta. La família vola cap a Madrid per retrobar-se amb el seu fill. El jove va ser traslladada per una unitat sanitària d’urgències fins a un hospital on està sent valorat. A hores d’ara, la família vola cap a Madrid per retrobar-se amb el seu fill.

Port de Tarragona