Calen foc a dos cotxes patrulla de la Policia Nacional davant d’una comissaria

El sindicat SUP demana al Cap Superior de Policia de Canàries que revisi i actualitzi els protocols i sistemes de seguretat de les comissaries.

CNP

Dues patrulles del Cos Nacional de Policia han cremat aquesta matinada davant de la comissaria de la localitat de Gran Canària de Telde. El succés s’ha produït cap a les dues i se sospita que un parell de joves poden ser els autors de l’incendi, que s’està investigant. Els bombers del parc de La Garita van extingir el foc i, posteriorment, els cotxes van ser traslladats a dependències judicials per analitzar el sistema emprat pels piròmans. Segons informen mitjans canaris el fet va causar alarma al cos policial per trobar-se en nivell 4 d’Alerta Terrorista. Segons publica La Província, el Sindicat Unificat de Policia (SUP) va demanar al Cap Superior de Policia de Canàries que «es revisin i s’actualitzin els protocols i sistemes de seguretat, així com els reforços humans emprats en el servei de la seguretat en la totalitat de les comissaries de Canàries «.

 

Port de Tarragona