Maten a una nena de 8 anys d’una pallissa a Sabiñánigo i detenen al seu oncle com a presumpte autor

Una nena de 8 anys ha mort presumptament per la pallissa que li va propinar un oncle carnal a la localitat  de Sabiñánigo a Osca. L’home ha estat detingut després que els serveis mèdics de l’Hospital Miguel Servet de Saragossa alertessin que les ferides que tenia la nena no es corresponien amb una caiguda per unes escales, com va al·legar el seu oncle. El fet va succeir dijous passat quan la família va avisar els serveis d’emergència per les lesions greus que presentava la nena. La petita vivia amb la seva mare i la seva àvia a la localitat, segons informen mitjans aragonesos. El jutjat número 1 de Jaca ha decretat el secret de sumari, mentre a la població es prepara una concentració de repulsa a les 12 hores d’avui. S’han declarat també dos dies de dol oficial.

Port de Tarragona