Quatre encaputxats amb pistoles roben en un restaurant d’Estanyol i lliguen els propietaris

Els lladres van aconseguir apropiar-se de 6.000 euros en metàl·lic, així com les joies i objectes de valor.

Quatre encaputxats armats amb pistoles han aconseguit un botí de més de 6.000 euros al restaurant Estanc Nou, al nucli d’Estanyol, al municipi gironí de Bescanó. Els delinqüents han lligat als propietaris, als quals han amenaçat de matar-los si no indicaven on tenien els diners. Els lladres parlaven amb accent sud-americà i van entrar a l’habitatge dels propietaris de l’establiment trencant una de les finestres. Les víctimes del robatori han estat tancades mentre els individus registraven totes les dependències de la casa. Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori amb força, violència i intimidació. El lloc és conegut a la zona per disposar d’un ampli espai per a jocs de nens, reunions d’amics, calçotades i grups. Es troba en un lloc relativament aïllat al costat de la carretera que condueix a l’aeroport de Riudellots des de Bescanó, de manera que ha facilitat la fugida dels delinqüents i haver pogut actuar sense alertar al veïnat.

Port de Tarragona