La nena que va morir apallissada tenia signes de tortura del seu oncle, un vigilant de seguretat ingressat a la presó

El testimoni de les dues germanes de la víctima, de 12 i 15 anys està desvetllant la situació que vivia la morta dies abans.

Iván P.P., de 31 anys, és el detingut com a presumpte autor de la mort de la seva neboda de 8 anys a conseqüència d’una pallissa. L’arrestat és des de fa set anys vigilant de seguretat i s’enfrontarà amb tota probabilitat a una nova acusació, la que es desprèn del testimoni de les germanes de la morta, de 12 i 15 anys. La major afirma que la nena havia estat tancada durant hores i lligada. Les marques en les seves nines i turmells podrien donar veracitat a la versió d’una d’elles, segons informa el Heraldo de Aragón.
Iván ha estat ingressat a la presó avui després que la jutge de Jaca li hagi pres declaració. El cas es va iniciar després que els metges de l’hospital Miguel Servet diagnostiquessin que els cops que tenia la nena no es corresponien amb una caiguda per unes escales, tal com va dir el seu oncle als serveis sanitaris.
La població de Sabiñánigo està consternada per un succés de tal gravetat, impossible d’entendre des d’uns paràmetres de normalitat. L’Ajuntament va decretar dos dies de dol oficial i s’ha fet una concentració en repulsa per aquest fet.

Port de Tarragona