Emergència: Sicília, envoltada per les flames

Sicília és una illa en flames. Es compten per desenes els focus d’incendi que s’intenten extingir des de dissabte. Evacuacions en diferents poblacions, entre elles una universitat en Annunziata, a Messina, autopistes tallades amb cotxes atrapats i el foc a centímetres d’ells, sistemes de bombeig d’aigua que no funcionen per les altes temperatures, la vegetació de reserves naturals destruïdes … els que estan vivint els focs de Sicília parlen d’un infern. Palerm, Enna, Messina, Annunciata, Trapani … la llista de poblacions que tenen el foc a les portes es van afegint cada dia a la llista. Els habitants demanen una urgència nacional entre l’atmosfera irrespirable i l’incessant passar de camions de bombers i avions prop de casa seva.

ACTUALITZAREM

Port de Tarragona