La directora del Servei Català de Trànsit dona soport a la campanya «La carretera no és el circuit»

S'han entregat cinc mil adhesius amb la imatge de la campanya els dos dies que han durant els dos dies que han durat les 24 hores de Catalunya de Motociclisme de Catalunya.

La directora del Servei Català de Trànsit, Eugenia Doménech, acompanyada del director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, i l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil, ha participat en un acte de suport a la campanya «La carretera no és el circuit» abans que comencés la celebració de les 24 hores de Catalunya de Motociclisme. L’acte l’han protagonitzat els dos equips que tenen més victòries a les 24 Hores: Yamalube Folch Endurance i Suzuki Català Aclam que, de forma simbòlica, han enganxat a les motos amb què disputaran la competició un adhesiu amb l’eslògan de la campanya.

La campanya «La carretera no és el circuit», que coordinen el Servei Català de Trànsit i el Circuit de Barcelona-Catalunya, es va endegar coincidint amb la celebració de la fórmula 1 GP d’Espanya Pirelli 2017 i de la IV Setmana Mundial de les Nacions Unides de Seguretat Viària el passat mes de maig i s’allargarà fins a finals d’any. Aquesta acció de sensibilització pretén alertar dels riscos de la velocitat excessiva i de la importància de respectar els límits de velocitat a la xarxa viària. I és que la velocitat excessiva o inadequada a més de ser una causa directa de sinistres és un factor que empitjora les conseqüències de lesions de les víctimes.

Durant els dos dies, s’han entregat cinc mil adhesius amb la imatge de la campanya. En aquest context, la directora del Servei Català de Trànsit ha recordat que des de l’1 de gener d’enguany 23 motoristes han mort a les carreteres catalanes i ha agraït la implicació dels equips i els pilots en aquesta acció.

Port de Tarragona