Un veí de la Canonja mor en un accident de trànsit ocorregut a Alcover

J.F.R., veí de la Canonja de 34 anys, ha mort avui en un accident de trànsit ocorregut a la C-14 al seu pas pel terme municipal d’Alcover, a la comarca de l’Alt Camp. El fet s’ha produït a les 14.15 hores, quan per causes que es desconeixen el cotxe que conduïa la víctima ha xocat frontalment contra un camió, el conductor ha resultat il·lès. El succés ha provocat el tall de la via en els dos sentits i s’han realitzat desviaments per l’N-340 i la C-37. Tres hores després, s’ha pogut habilitar pas alternatiu i el trànsit s’ha normalitzat a les 17.34 hores, segons informa el Servei Català de Trànsit. (Servei català de Trànsit). Han socorregut en el succés 5 patrulles de Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat dels parcs d’Alcover, Tarragona i Reus, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

   Imàtges obtingudes dels Bombers d’Alcover.

 

Port de Tarragona