Col.lapse a la pista d’enlairament del Prat per un enfonsament a l’asfalt, que Aena nega

Aena desmenteix la versió de l'esvoranc i afirma que és un avió que ha quedat bloquejat a la pista i que això ha causat "retards lleus".

Un enfonsament a la pista d’enlairament 25L de l’aeroport del Prat causa un col·lapse en aquests moments a la cua d’avions que s’havien d’enlairar, segùn informen Controladors Aeris i algun usuari en xarxes socials que fa referència a Vueling. Pel que sembla s’ha habilitat la pista 20 per als enlairaments. El fet es produeix en un moment de molta afluència de vols, de manera que s’està produint importants demores en els enlairaments.

14:14 Fonts d’Aena consultades telefònicament afirmen que no existeix tal enfonsament, que es tracta del bloqueig a la pista d’un dels avions d’una companyia la identitat no s’ha facilitat. Segons les nostres fonts podria tractar-se de l’esmentada: Vueling.

Incident a un avió de Vueling tres hores després

Els passatgers d’un avió amb destinació a Dakar eviten que el vol s’enlairi a El Prat amb un deportat

Port de Tarragona