Detinguts per robar la cadira de rodes a un home de 85 anys a Sant Cugat del Vallès

La víctima, que anava acompanyada de la seva filla, va deixar la cadira estacionada al carrer per entrar a l’interior d’un restaurant

Mossos de Sant Cugat del Vallès han denunciat un home de 34 anys, veí de Montcada i Reixac, de nacionalitat portuguesa, i una dona de 34 anys, veïna de Cerdanyola del Vallès, de nacionalitat espanyola, per emportar-se una cadira de rodes que es trobava estacionada al carrer, davant de la porta d´un restaurant.

Els fets van passar el 5 de juliol pels volts de les 13:50 hores, quan una senyora acompanyada del seu pare de 85 anys que es desplaça amb cadira de rodes elèctrica, valorada en 3.000€, va entrar a un restaurant de la localitat i van deixar la cadira estacionada a la porta. Poc després, una furgoneta va aturar-se tot just davant del restaurant i va baixar una dona que va estar observant la cadira i l’entorn fins que finalment se la va endur.

Els agents van localitzar el dia 7 de juliol la furgoneta i als presumptes autors del furt. Aquests van manifestar que es dedicaven a recollir ferralla i van pensar que aquella cadira estava per llençar com a brossa. L’home i la dona van quedar investigats per un delicte de furt i van ser citat per un judici ràpid. El mateix dia, gràcies a la celeritat dels agents, es va aconseguir realitzar el lliurament de la cadira al propietari.

Port de Tarragona