Els passatgers d’un avió amb destinació a Dakar eviten que el vol s’enlairi a El Prat amb un deportat

Segon incident ocorregut a l’aeroport del Prat durant el dia d’avui. A l’esvoranc «fantasma» en una de les pistes d’enlairament, aquest matí, i que Aena ha desmentit indicant que havia estat un avió que s’havia quedat bloquejat, s’uneix ara una nova incidència en un avió de Vueling. Els passatgers d’un vol a Dakar, que havia de sortir de l’aeroport barceloní a dos quarts de cinc de la tarda, han protestat per la presència d’un immigrant senegalès «sense papers» que s’embarcava en la nau emmanillat i acompanyat de dos policies de paisà . Pel que sembla, es retornava al seu país a l’haver descobert en el mateix aeroport que intentava entrar a Espanya sense la documentació corresponent.

Segons alguns passatgers, el senegalès cridava quan els viatgers havien d’ocupar els seus seients, el que ha provocat que alguns sentissin la necessitat d’unir-se a la seva protesta mantenint dempeus. Finalment, agents de la Guàrdia Civil han desallotjat l’avió i han identificat a sis passatgers, als quals se’ls imputar delictes de desordres públics. L’avió partia passades les nou de la nit cap a la ciutat africana, sense els quals havien estat acusats «a dit» per la protesta. Passatgers i tripulació han debatut llargament sobre aquesta «imposició legal» -més d’una hora-.

Más:

Col.lapse a la pista d’enlairament del Prat per un enfonsament a l’asfalt, que Aena nega

Port de Tarragona