Trenta-tres ferits lleus al Parc d’Atraccions de Madrid en xocar dos vagons d’una muntanya russa

Sis dels lesionats tenen menys de 10 anys, 27 persones han estat traslladades a tres hospitals de la capital.

El Samur ha atès 33 persones, 27 d’elles traslladades a l’Hospital Clínico, la Fundació Jiménez Díaz i 12 d’octubre -sis d’ells eren menors de 10 anys- com a conseqüència del xoc de dos vagons d’una muntanya russa, ha explicat la supervisora del servei d’emergències SAMUR-Protecció Civil, Carmen Camacho. L’accident s’ha produït a dos quarts de tres al Tren de la Mina, una de les muntanyes russes del parc.

Les lesions dels ferits, totes elles de caràcter lleu, se centren en fuetades cervicals i dolors abdominals com a conseqüència del xoc contra la barra de protecció dels vagons. Segons alguns testimonis, un vagó que arribava a la plataforma de sortida no ha frenat i ha topat amb el vagó que estava parat i ple de passatgers. El tècnic de l’atracció, que s’ha adonat del succés, ha corregut per accionar el sistema de seguretat, però no ha arribat a temps.

 

Port de Tarragona