Dues dones moren i una tercera està en estat molt greu a un accident de trànsit a Juneda

Un turisme i un camió han xocat frontalment a la N-240 / La via ha estat tallada en ambdós sentits / El conductor del camió n'ha sortit il·lès.

AVPC Valls

Dues dones han perdut la vida i una tercera ha patit ferides molt greus en un accident de trànsit registrat a dos quarts de déu del matí d’avui, dilluns, a la N-240, al terme de Juneda. Ha estat un xoc frontal entre un cotxe i un camió per causes que s’investiguen. Les dones mortes són la conductora i la passatgera, la ferida greu viatjava també com a passatgera en la part de darrera del cotxe. Ha estat traslladada a un centre sanitari per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Set unitats de Bombers de la Generalitat, quatre vehicles sanitaris del SEM i cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra han atès l’emergència.

Port de Tarragona