Detingut el conductor que va matar un motorista a Castellet per haver consumit cocaïna

Comissaria dels Mossos d'Esquadra al Vendrell.

Mossos de Trànsit han detingut el conductor d’un vehicle que va provocar un accident mortal d’un motorista que va tenir lloc ahir a la tarda a Castellet i la Gornal, en haver donat positiu a les proves de consum de drogues. A l’arrestat, de 26 anys i nacionalitat marroquina, se l’imputaran delictes relacionats amb la seguretat viària: conducció temerària, conduir sota els efectes d’estupefaents, homicidi imprudent, lesions imprudents, i danys.

Pels volts de les 11:30 hores, a la BV-2115, punt quilomètric 7, en el seu pas per Castellet i la Gornal, es va produir un accident entre un vehicle i una moto amb dos ocupants, un dels quals va resultar mort. Les indagacions policials van determinar que el conductor del vehicle conduïa sota els efectes de les drogues i amb excés de velocitat. A conseqüència de la conducció temerària, va perdre el control del cotxe envaint el sentit contrari de la circulació i va impactar contra dos motoristes que circulaven en sentit contrari provocant la mort d’un d’ell i ferides greus a la cama a l’altre. Els agents van traslladar el conductor del vehicle a l’hospital per tal de sotmetre’l a una prova per detectar si havia consumit alcohol i/o drogues. Atès que el resultat de les proves va resultar positiu en consum de cocaïna, els mossos van detenir-lo.

Port de Tarragona