Emotiu comiat del sergent Antonio López a Gavà davant l’admiració d’un miler de persones

L'agent de la Policia Local de Gavà va morir després de patir ferides molt greus a conseqüència d'un tiroteig.

Més d’un miler de persones, entre ells representants de diferents cossos de seguretat, han volgut acomiadar al sergent de la Policia Local de Gavà, Antonio López, mort dies després de quedar ferit greument a conseqüència dels trets d’un individu. L’acte s’ha celebrat a l’Ajuntament amb honors d'»heroi» i amb escenes molt emotives protagonitzades per companys del cos policial que han lloat la seva actuació, remarcant que va ser bàsica per evitar la mort d’altres persones aquell fatídic dia.

López, de 50 anys, va ingressar a l’Hospital Universitari de Bellvitge amb un tret a la mandíbula i s’esperava una bona evolució després que els metges aturessin una hemorràgia, però un infart cerebral va impedir la seva recuperació. El seu company, que també va resultar ferit, ja es troba a casa.

En les paraules de companys, amics i familiars hi havia emoció i admiració per la seva valentia aquell dia, però també per la seva bonhomia, professionalitat i companyonia. S’ha dit que estimava la seva professió i que fins i tot després de morir ha fet el bé, ja que ha donat tots els seus òrgans. El difunt feia 23 anys que va entrar a la Policia Local de Gavà i era sergent des del 2009.

 

Port de Tarragona