112 i Bombers reben 150 avisos per la tempesta que ha descarregat al Baix Camp i Tarragonès

Els vianants es van veure sorpresos per la tempesta a la plaça de la Font (captura de vídeo).

Els Bombers de la Generalitat i el servei d’emergències 112 han rebut 150 avisos a causa de les tempestes que han descarregat amb força al litoral tarragoní. Falset, Riudoms, Vinyols o Siurana són els llocs on s’han registrat precipitacions que van des dels 23 als 30 litres per metre quadrat en tan sols mitja hora. Els avisos a Bombers han estat els típics d’aquestes situacions: garatges i soterranis inundats, arbres caiguts o marquesines i altres elements en suspensió.

Alguns establiments comercials de Reus s’han inundat i fins i tot s’ha registrat algun cas en què l’aigua ha desplaçat algun vehicle.

Port de Tarragona