Dos morts i dos ferits greus en una col.lisió entre un turisme i un microbús a Alcover

Les víctimes mortals són un home de 40 anys i un menor de 14 que viatjaven al turisme. Al vehicle de passatgers només hi havia el conductor.

U.S.G., de 40 anys, resident al País Basc, és el conductor del turisme que ha perdut la vida junt amb un acompanyant -un nen de 14 anys-. Tots dos han mort en un xoc frontal entre el vehicle que conduïa i un microbús aquest matí al terme municipal d’Alcover i on també s’ha vist implicada una furgoneta. Dues persones més han quedat ferides greus en l’accident, que ha mobilitzat sis vehicles de Bombers de la Generalitat, tres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i vuit dels Mossos d’Esquadra. La circulació per la carretera afectada ha quedat completament interrompuda, el que ha provocat cues quilomètriques tot i que s’ha habilitat un desviament.

El succés s’ha produït a les 7.33 hores al quilòmetre 21,8 de la C-14, entre els termes d’Alcover i la Riba. Els ferits són el conductor del microbús i un tercer ocupant del cotxe, un altre nen. Els ferits han estat traslladats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

 

Port de Tarragona