Tres detinguts per simular un atracament a un supermercat amb l’ajuda de la caixera

La treballadora atracada, que va ser còmplice del robatori, feia una substitució d’un dia en aquell supermercat i era familiar del conductor del vehicle amb què va fugir l’atracador.

El magistrat Javier Hernández en una foto d'arxiu.

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir dilluns 17 de juliol dos homes i una dona, de nacionalitat espanyola, de 19, 21 i 39 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets es van produir el 25 de juny de 2017 quan un home armat amb un ganivet i amb un tapaboques va atracar un supermercat a Martorell i va sostreure els diners en metàl·lic que li va lliurar la caixera de l’establiment.

L’atracador va fugir del lloc del robatori a peu, però els investigadors van poder comprovar com poc després era recollit per un vehicle que li va facilitar la fugida. Les indagacions fetes pels investigadors en relació amb el vehicle van permetre finalment determinar que el conductor de l’automòbil que havia recollit l’atracador era cosí del pare de la caixera del supermercat. Es dóna la circumstància que la caixera que va patir el robatori aquell dia feia una suplència en el supermercat ubicat a Martorell quan el seu lloc de treball habitual és a Terrassa. A més, la caixera va demanar amb insistència treballar en concret a la línia de caixa aquell dia.

Finalment el dilluns 17 de juliol, en base als indicis recollits, els investigadors van detenir l’autor material del robatori amb violència i intimidació, el conductor que el va recollir i a la caixera com a cooperadora necessària, tots ells arrestats per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El jutge va decretar llibertat amb càrrecs pels detinguts que van passar a disposició judicial.

Port de Tarragona