Dos detinguts a Tarragona per desvalisar els contenidors de «Roba Amiga»

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona han posat a disposició judicial dos homes que sostreien les bosses dels contenidors de «Roba Amiga», que transportaven després en una furgoneta. Els policies van intervenir 70 quilograms de roba a dins el vehicle. Els detinguts tenen 18 i 55 anys, són de nacionalitat romanesa i amb domicili a Tarragona. La patrulla els va localitzar quan actuaven «in fraganti» buidant de bosses un contenidor de roba usada a Sant Pere i Sant Pau. Per aquest motiu, han passat a disposició judicial com a presumptes autors d’un robatori amb força. La policia catalana va contactar amb responsables de la cooperativa Roba Amiga, a qui van lliurar la roba sostreta.

Els dos detinguts, un d’ells amb set antecedents per delictes contra el patrimoni, van quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del jutjat de Guàrdia de Tarragona.

 

Port de Tarragona