Queda en llibertat l’home que va disparar amb una escopeta al barri Juroca de Reus

Els Mossos el buscaven des de fa 15 dies, fins que ahir es va lliurar a la comissaria de Reus. Els trets es van produir durant una discussió amb la seva exparella.

El presunto autor de los disparos se entregó ayer en la comisaría de los Mossos de Reus.

Vasile B., el veí de Vila-seca que es va lliurar aquest dilluns als Mossos de Reus per haver disparat a l’aire amb una escopeta, ha quedat en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat de Guàrdia. El detingut és el presumpte autor dels trets que es van realitzar fa 15 dies al domicili d’una dona, amiga o exparella de qui va disparar, al barri Juroca de la capital del Baix Camp. Després d’utilitzar l’escopeta, Vasile B. va fugir en un vehicle d’alta gamma. Des de el 10 de juliol no se sabia res del seu parador, encara que sí que es va localitzar el cotxe amb el qual havia fugit a gran velocitat. Ahir, dilluns, es va lliurar als Mossos de Reus, on va quedar detingut.

L’home, de 34 anys i nacionalitat romanesa, posseeix una desena d’antecedents policials i estava en situació de recerca per un jutjat de la província de Lleida. Es va detenir pel delicte d’homicidi en grau de temptativa i tinença il·lícita d’armes. Pel que sembla, l’origen del fet podria ser una discussió ocorreguda al pis on resideix la dona, al carrer Pau Gargallo. Van ser els veïns els que van avisar la policia en sentir les detonacions que no van causar danys personals.
Els Mossos el buscaven des de fa 15 dies, fins que ahir es va lliurar a la comissaria de Reus. Els trets es van produir durant una discussió amb la seva exparella.

Port de Tarragona