Els Mossos d’Esquadra detenen el presumpte autor de tres homicidis en revenges entre bandes de dominicans

En un any s'han registrat sis morts relacionades amb les bandes de narcotrafic composades per dominicans.

Els Mossos d’Esquadra resolen la mort d’un home que va ser trobat a un descampat de Sant Joan Despí el 28 de març, i un doble homicidi comès al Prat de Llobregat el 27 d’abril passat. El presumpte triple assassí té 40 anys i és de nacionalitat dominicana, com ho eren les víctimes.

La policia considera que totes les morts estan relacionades amb el tràfic de drogues i estarien relacionades amb les bandes de l’àrea metropolitana que dediquen al narcotràfic. A més del presumpte homicida, també s’han detingut altres dos homes i una dona de 22, 30 i 25 anys, també de nacionalitat dominicana, relacionats amb la droga, però no amb les morts. Les detencions s’han dut a terme a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat el matí d’ahir, dimarts 25 de juliol, i està previst que els detinguts passin demà dijous a disposició del jutge.

Les morts de components de bandes de dominicans relacionats amb la droga van començar l’abril del 2016. Des de llavors s’han registrat sis homicidis. El primer va ser a una discoteca de Barcelona, el 22 d’abril del 2016; el segon, el 28 de novembre del 2016 a l’Hospitalet de Llobregat; després va venir l’ocorregut el primer dia de l’any 2017 a la Meridiana de Barcelona. Els altres tres casos són els relacionats anteriorment. Els Mossos sospiten que entre ells es robaven la droga, i això provocava les revenges; també se sospita que tenen a veure amb altres homicidis ocorreguts al seu país d’origen.

Articles relacionats:

Troben el cos d’un home mort a trets a un descampat pròxim a la Ciutat Esportiva del Barça

Dos dominicans, assassinats a trets en un pis del Prat de Llobregat en una guerra de bandes

 

Port de Tarragona