L’ex pilot Ángel Nieto resulta ferit greu quan circulava amb un quad per Eivissa

L'expilot es troba intubat en el servei de Neurocirurgia d'aquest centre sanitari i està sent intervingut quirúrgicament.

Ángel Nieto, excampió del món de motociclisme, es troba hospitalitzat en estat greu després d’haver patit un accident de trànsit quan circulava per Eivissa en quad. Els serveis sanitaris d’emergència l’han traslladat a la Policlínica Nostra Senyora del Roser, d’aquesta illa, segons publica Diario de Ibiza. Segons aquest mitjà, a dos quarts d’onze del matí d’avui, circulava en el quad per la carretera de Santa Gertrudis quan un cotxe el va tocar per la part posterior mentre frenava i li va llançar cap a la calçada, on es va colpejar violentament al cap . La conductora del vehicle va al·legar que no s’havia adonat que el quad frenava. L’expilot es troba intubat en el servei de Neurocirurgia d’aquest centre sanitari i està sent intervingut quirúrgicament.

Port de Tarragona