Baralla multitudinària als carrers de Cadaqués i una noia detinguda per agredir tres policies

Entrada a l'amagatall trobat per la policia a la casa de La Secuita i on es cultivava marihuana.

La Policia Local de Cadaqués ha actuat alertada pel servei d’emergències 112 per frenar una baralla multitudinària que es va produir aquesta matinada als carrers de Cadaqués, a Girona. En la baralla participaven un grup de joves -entre cinc i sis-que han utilitzat mitjans com cinturons i fins i tot una bombona de butà per agredir-se. Davant la presència policial van fugir, quedant en el lloc tan sols un dels joves que havia estat agredit.

Minuts després s’ha localitzat a una noia que, sota els efectes de l’alcohol, cridava insistentment a les portes dels habitatges de les cases. A l’intentar que desistís de la seva actitud, ha esgarrapat i colpejat als policies, pel que ha estat detinguda per atemptat a agent de l’autoritat.

Port de Tarragona