El jutjat aclareix que no ha ordenat que siguin investigats els càrrecs de la Generalitat que declaren a la Guàrdia Civil de Barcelona

Les diligències que s'estan realitzant a la central de la Guàrdia Civil a Barcelona es consideren diligències de policia judicial i no han estat sol·licitades pel magistrat que porta el cas Vidal.

Mossos Accident Transit

El jutjat número 13 de Barcelona aclareix que només hi ha tres persones que constin com a investigats (antics imputats) en la causa que se segueix contra Santiago Vidal, segons ha informat el departament de comunicació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els altres dos investigats, que també són querellats, són Carles Viver Pi-Sunyer i Josep Lluís Salvadó.

Les diligències que s’estan realitzant a la central de la Guàrdia Civil a Barcelona es consideren diligències de policia judicial i no han estat sol·licitades pel magistrat que porta aquest cas, segons aclareixen les fonts judicials. Les actuacions continuen en secret des del seu inici i s’ha prorrogat durant un mes.

D’aquesta manera s’aclareixen les informacions que feien referència a una possible investigació en el cas Santiago Vidal de les persones vinculades amb la Generalitat que van prestar declaració ahir i avui a les dependències de la Guàrdia Civil en la Travessera de Gràcia barcelonina.

 

Port de Tarragona