Els Bombers lluiten per controlar el foc de Tivenys, al que han de ser traslladats en helicòpter

L'incendi ha calcinat ja 20 hectàrees de vegetació

La complicada situació geogràfica de l’incendi que afecta la Serra de Cardó des de les 16,27 h. d’aquesta tarda ha fet necessari que les dotacions de bombers hagin de ser «pujades» en helicòpter fins al lloc del foc, informa la Generalitat. Una trentena de dotacions de terra dels Bombers de la Generalitat i nou mitjans aeris hi participen. La zona afectada es troba a una zona forestal de Tivenys. El foc havia cremat entre 20 i 25 hectàrees a les deu de la nit i els bombers lluiten per controlar el perímetre del foc fins al moment que els mitjans aeris no puguin actuar.

L’incendi afecta una zona boscosa de difícil accés coneguda com la Punta del Capelló. El foc ha començat en un fons de barranc i ha pujat la carena fins a arribar a dalt del cim. Segons informa el Servei Català de Trànsit, no hi ha cap via tallada a causa d’aquest incendi. Per alertar d’aquest incendi, el telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut 129 trucades.

 

 

Port de Tarragona