Cinc ferits en un xoc múltiple a la C-12 al terme de Flix en el que s’ha vist implicat un camió

Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès a cinc ferits en un accident greu registrat minuts abans de dos quarts de tres de la tarda a la C-12, al terme de Flix. Al lloc s’han traslladat dues unitats terrestres i l’helicòpter medicalitzat. Pel que sembla, és un xoc frontal entre dos vehicles i també s’hi ha vist implicat un camió. Els Bombers de la Generalitat han hagut d’excarcerar a dos dels ferits, atrapats als turismes. Dels cinc ferits, dos ho són greus, dos menys greus i un de lleu. Alguns ferits han estat traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida i altres han arribat al Joan XXIII de Tarragona. El succés ha ocorregut al quilòmetre 92 de la C-12 i ha obligat a tallar la via. Mentrestant, s’ha desviat el trànsit per la C-233. Al lloc s’hi han traslladat, a més dels serveis mèdics, cinc patrulles de Mossos i tres dotacions de Bombers de la Generalitat.

 

Port de Tarragona