Cinc ferits en un xoc frontal entre dos vehicles que ha obligat a tallar l’N-340 a Amposta

Els Bombers han hagut d'excarcerar als conductors, atrapats entre els ferros dels vehicles.

Cinc persones han resultat ferides en un accident de trànsit registrat a dos quarts de quatre de la tarda d’avui a l’N-340, al terme d’Amposta. Ha estat un xoc frontal entre dos vehicles, que ha obligat a tallar la via al seu pas per Amposta en els dos sentits de la marxa. El Sistema d’Emergències Mèdiques ha desplaçat un total de cinc ambulàncies fins al lloc dels fets, al punt quilomètric 1077 de l’N-340. Els Mossos de Trànsit han tallat els dos sentits de la marxa, i cinc dotacions més dels Bombers de la Generalitat hi han hagut d’excarcerar als dos conductors, que han quedat atrapats dins els vehicles. A causa del tall provocat per l’accident, els agents de trànsit dels Mossos desvien la circulació per la TV-3408 i la C-12.

 

Port de Tarragona