Detingut per conduir begut i de manera temerària, donar-se a la fugida en un control i desobeir als agents

El conductor, en la seva fugida, va posar en perill la resta d’usuaris de la via, arribant a xocar amb un dels vehicles policials.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un home de nacionalitat espanyola, de 35 anys i veí de Sant Vicenç dels Horts com a presumpte autor de delictes contra la seguretat del trànsit al conduir sota els efectes de l’alcohol, per desobediència als agents de l’autoritat, per donar-se a la fugida en un control policial i per conducció temerària.

Els fets van tenir lloc la matinada del dissabte, cap a les 4.00 hores, quan les patrulles de trànsit es trobaven realitzant un control d’alcoholèmia a la B-23, a localitat de Molins de Rei i van observar un vehicle que circulava sense el pneumàtic anterior esquerre. L’automòbil va estar a punt d’encalçar un turisme aturat al punt de control. Immediatament els agents van donar l’ordre d’aturar-se a l’interior de la zona de control, però el conductor va fer cas omís als senyals i va fugir amb el vehicle del lloc.

Dues patrulles van iniciar el seguiment, i tot i que el vehicle no disposava d’un pneumàtic, va conduir de manera temerària, circulant a gran velocitat i realitzant avançaments a diversos vehicles, sense respectar la distància de seguretat, durant uns vuit kilòmetres per l’autopista B-23 en sentit El Papiol. Inclús el conductor va donar un cop de volant, arribant a impactar contra el lateral d’un dels vehicles policials. Finalment els agents van aconseguir aturar-lo i identificar-lo a l’AP-7, al terme municipal del Papiol. Quan la patrulla va fer el control d’alcoholèmia al conductor del vehicle, va donar resultat positiu, amb una taxa penal de 0’98 mg/l, gairebé quadruplicant la taxa permesa legalment que és 0’25 mg/l.

El mateix dia a la tarda l’home va quedar en llibertat i resta a l’espera de la citació del jutge.

Port de Tarragona