Cinc encaputxats encanonen a un pare i la seva filla mentre roben a la seva casa de Bescanó, a Girona

Incendio Figueres Bomberos
Imagen de la actuación llevada a cabo por Bombers en un sexto piso en Figueres.

Cinc encaputxats van mantenir tancats a un pare i la seva filla, de 15 anys, mentre robaven a la casa on habitaven, en què van entrar durant la matinada d’avui. Els lladres no van causar danys personals i es van arribar 900 euros i dos televisors. El fet es va produir en el límit del terme municipal en direcció a Anglès. Els lladres ho van tenir fàcil per fugir, ja que la casa assaltada es troba a peu de carretera. Van entrar saltant una tanca i trencant un vidre amb una barra de ferro que portaven amb si. Les dues persones van ser encanonades en diverses ocasions per pistoles, incloent-hi el delinqüent que els va vigilar durant l’hora que van romandre tancats en una habitació. Segons van declarar, els individus parlaven en castellà, i van fugir després de fer desaparèixer els mòbils i el telèfon de l’habitatge. Per sort, alguns familiars viuen a prop i van poder avisar els serveis d’emergències.

Els Mossos d’Esquadra busquen encara els autors del robatori a una casa que ja havia patit algun robatori amb força (article inferior) però no amb violència i intimidació com ha passat ara. Fa setmanes que un restaurant del mateix municipi, al nucli d’Estanyol, va patir un fet semblant. L’alcalde de la població, Pere Lluís Garcia, ha declarat a 3/24 que no considera que es tracti d’una onada ni d’una organització premeditada, sinó de fets puntuals.

Quatre encaputxats amb pistoles roben en un restaurant d’Estanyol i lliguen els propietaris

 

Port de Tarragona