La Policia Nacional deté al centre de Reus a un ciutadà marroquí buscat per la justícia de Bèlgica per drogues

Agents de la Policia Nacional va detenir al centre de Reus a un súbdit marroquí de 22 anys d’edat, sobre el qual pesava una ordre europea de detenció i lliurament. Aquest individu, encara que tenia permís temporal de residència a Espanya, havia residit durant un curt temps al nostre país, sent el seu lloc de residència habitual a Bèlgica, país aquest al qual pertany el jutjat que va dictar la seva Ordre de Lliurament per complir en aquest país una condemna superior a 10 anys de presó com a presumpte autor d’un delicte de tràfic d’estupefaents.

Es dóna la circumstància que el detingut es trobava a la capital del Baix Camp perquè hi resideixen els seus pares. El detingut va ser traslladat fins a les dependències de l’Audiència Nacional a Madrid per al seu lliurament a les autoritats belgues. L’operació ha estat desenvolupada per agents de la Brigada Local d’Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Local de Reus.

Port de Tarragona