Detingut per matar un home en una baralla al carrer a l’Hospitalet de Llobregat

Operación contra la droga en Amposta
Se realizan siete entradas simultáneas por orden judicial en diferentes domicilios.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 30 anys i nacionalitat espanyola a l’Hospitalet de Llobregat com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent. A les 23.11 h de dijous, els mossos van rebre l’avís que s’hi havia produït una baralla al carrer primavera. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions policials que van localitzar un home inconscient a la vorera. Els agents i del Sistema d’Emergències Mèdiques van intentar reanimar la víctima que, finalment, va morir.

Els policies van establir un dispositiu de recerca dels autors de l’agressió. Minuts més tard, gràcies a la descripció facilitada per diversos testimonis, es va poder detenir l’agressor. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s’han fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir els fets. El cas està sota secret de sumari.

 

Port de Tarragona