Dues persones, atrapades sota les runes d’una casa que s’ha esfondrat a Llanars

A les 09.41 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’esfondrament d’una casa de dues plantes situada al carrer Conflent de la població de Llanars. A conseqüència de l’incident, dues persones han quedat atrapades sota les runes però estan conscients. En aquests moments, els Bombers de la Generalitat, que s’han desplaçat amb vuit dotacions inclòs el Grup d’Actuacions Especials (GRAE), treballen per retirar les runes i rescatar a les dues persones atrapades.
Segons les darreres informacions, la construcció ha quedat semi derruïda, per causes que encara no s’han determinat, i una maquinaria pesada, facilitada per l’Ajuntament, està disponible per si fos necessària la seva actuació.
A més dels Bombers, també s’hi han desplaçat dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.
ACTUALITZACIÓ:
11:12 Primera víctima restacata. És tracta d’una dona que té el 70 per cent del cos amb cremades. Traslladada a l’hospital de la Vall d’Hebron.
11:15  Al lloc 7 vehicles Bombers de la Generalitat, 5 patrulles Mossos d’Esquadra, Sistema Emergències Mèdiques amb helicòpter medicalitzat.
13:00 Rescatat el segon atrapat. És un home de 70 anys que presenta cremades al 30 per cent del seu cos i fractura de tormell.
Port de Tarragona