Quatre espanyols moren i set resulten ferits en un accident d’autobús a l’Índia

El conductor del vehicle de passatgers, de nacionalitat índia, també va morir. Les víctimes es dirigien a visitar els projectes de l'ONG Vicente Ferrer.

Quatre espanyols han mort aquest matí en un xoc entre un minibús i un camió a l’estat d’Andhra Pradesh, a l’Índia, on també va morir el conductor, originari d’aquest país. El succés ha tingut lloc quan el camió ha perdut el control en un revolt, xocant frontalment amb el vehicle de passatgers, ocupat per 14 persones, (un grup de 13 espanyols i el conductor). A més dels cinc morts, també cal lamentar set ferits de diversa consideració entre el grup d’espanyols.

Segons informa el rotatiu El País, els morts de Ronda són Josefa Morán, Neus López i Vicente Pérez; mentre que la víctima mortal procedent de Granada ha estat identificada com Francisco Pedrosa Gijón. Pérez és el coordinador a Ronda de la Fundació Vicente Ferrer i es dirigien a conèixer els projectes d’aquesta ONG amb el vehicle accidentat.

 

Port de Tarragona