Ingressen a presó l’home que es va emportar una caixa registradora d’una benzinera i va atracar un super a Segur

El detingut acumulava una seixantena d’antecedents per delictes contra el patrimoni.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 3 d’agost un home, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Cunit (Baix Penedès), com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb intimidació. El primer robatori va ser al voltant de les 20.30 hores del dia 25 de juny, en una benzinera de Segur de Calafell . Un individu va entrar a l’establiment i en veure que la dependenta no hi era dins, va intentar forçar la caixa enregistradora amb un tornavís. Com que no ho aconseguia va optar per emportar-se la caixa. Quan anava a fugir es va creuar amb la treballadora, a la qual va amenaçar d’agredir-la si li barrava el pas.

 

El segon delicte, es va perpetrar pels volts de les 20.15 hores del 29 de juliol en un supermercat de Segur de Calafell (Baix Penedès). En aquest cas el lladre també va amenaçar les treballadores amb un tornavís. Va anar a una de les dues línies de caixa obertes i va amenaçar a la treballadora que li faria mal si no col·laborava. Després de buidar la caixa, va anar a l’altra treballadora, repetint la mateixa acció. Un cop va obtenir la recaptació de les dues caixes, va fugir de l’establiment.

Amb els indicis que els investigadors van recollir en els dos robatoris, van iniciar les indagacions que els van permetre identificar el presumpte autor dels fets. Aquest va ser localitzat i detingut el dia 3 d’agost a la localitat del Vendrell.

El detingut, que tenia nombrosos antecedents per delictes similars (més de 60) va passar el dia 4 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que en va decretar el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona