Localitzat el cadàver del jove rus desaparegut a les aigües de la platja del Miracle de Tarragona

A les 19:53 h. Salvament Marítim comunica la localització del cadàver del jove rus desaparegut a la platja del Miracle. Els bussos dels Mossos han recuperat el cos.

El jove rus de 25 anys ha desaparegut a les aigües de la platja del Miracle a les quatre d’aquesta tarda, segons Salvament Marítim. S’ha iniciat una intensa recerca per part de Creu Roja, la Salvamar Diphda de Salvament Marítim, una embarcació de la Guàrdia Civil i els Bombers hi donen suport amb l’helicòpter i l’equip GRAE subaquàtic. Segons alguns testimonis, el noi hauria entrat a l’aigua però ningú l’ha vist sortir. Les seves pertinences s’han trobat a prop d’una caseta de socorrista, en la part més propera al Port Esportiu de Tarragona, on oneja la bandera vermella.

Port de Tarragona