La Policia Nacional ha detingut a la Canonja a un individu amb 26,4 quilograms d’haixix

La sustancia estupefaciente se encontraba dispuesta en 250 tabletas de aproximadamente 100 gramos de peso cada una, introducidas en el interior de globos para su resistencia al agua y ser más difícil su detección por los perros policías

Agents de la Policia Nacional, han detingut a la Canonja a un ciutadà d’origen magribí com a presumpte autor d’un delicte de tràfic d’estupefaents quan portava a bord del seu vehicle la quantitat de 26 quilograms i 400 grams d’haixix. La substància estupefaent es trobava perfectament envasada a l’interior de globus, la qual cosa feia molt difícil la seva detecció pels gossos de la policia, el qual serveix perquè en cas de caure a l’aigua durant el seu transport del Marroc a Espanya no es mullés.

Durant l’operació, a més de la detenció de la persona que transportava la droga en un vehicle de la seva propietat, es va identificar a altres persones que es trobaven al lloc dels fets, no procedint la seva detenció. Les investigacions van començar a finals del passat mes de juny, quan va ser detectat un increment en la venda de «haixix» a la localitat de la Canonja. Aquesta operació ha estat realitzada per la UDICO de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Policia Nacional de Tarragona.

Port de Tarragona