Quatre ferits en una explosió a una botiga del carrer Rovira i Virgili de Tarragona

[tribulant_slideshow gallery_id=»1″]

Quatre persones han resultat ferides en una explosió que s’ha registrat a les 12,30 d’aquest matí en una botiga del carrer Rovira i Virgili especialitzada en la distribució de màquines de venda automàtica. Dos dels ferits es troben en estat greu i han estat traslladats a l’Hospital Joan XXIII de la capital tarragonina i els altres dos –un de poca gravetat i l’altre lleu- han estat evacuats a l’Hospital Santa Tecla. Segons afirmava un dels veïns que havia estat testimoni de l’explosió, aquesta s’hauria pogut produir quan es feia manteniment d’una màquina de «vending» utilitzant una ampolla d’aire comprimit«. Els testimonis de la zona afirmen haver sentit una forta explosió, que ha destrossat part de l’establiment i que ha alarmat a tot el veïnat, ja que s’ha sentit a més de 300 metres del lloc, segons els veïns.

En trobar-se en aquell moment oberta la botiga ha propiciat que dos vianants que passaven per la porta hagin quedat afectats. L’establiment, segons un dels testimonis, està dedicada a la comercialització de màquines de venda automàtica, i no obria habitualment al públic.

Port de Tarragona