Tres detinguts a Reus per robar preservatius i articles sexuals a un establiment

Al no poder buidar la màquina expenedora introduint el braç per l’obertura d’expulsió de productes, van optar per accedir directament al magatzem de material de l’establiment.

Els Mossos d’Esquadra de Reus van detenir el dia 10 d’agost a tres nois, un de 17 i dos de 20 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Reus, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior d’establiment. El dia 8 d’agost, al voltant de les 00.45 hores, quatre individus es van adreçar a un establiment de «vending» de Reus per tal robar material de caràcter sexual de l’interior d’una de les màquines expenedores.

Inicialment, van intentar sostraure directament els productes introduint el braç per l’obertura d’extracció d’articles, com que no ho aconseguien, finalment van optar per accedir, escalant per la paret, a l’interior del magatzem posterior de l’establiment. Els lladres van robar material valorat en més de 1.000 €, més de 300 preservatius, 10 consoladors, 10 masturbadors, 12 unitats de boles xineses, llaminadures i diners en efectiu.

Arran de la denúncia, els mossos van iniciar una investigació per localitzar els lladres. Tres van ser detinguts el dia 10 d’agost a Reus. En el moment de la detenció, un dels autors duia a sobre preservatius procedents del robatori. Els detinguts, un d’ells amb tres antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar el dia 10 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona