Tres ciutadans russos, detinguts per la mort d’un jove italià a una discoteca de Lloret de Mar

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes, amb el suport d’efectius de la Brigada Mòbil, van detenir ahir dissabte tres homes, de 20, 24 i 26 anys, de nacionalitat russa i sense domicili conegut. Tots tres són presumptes autors de la mort d’un ciutadà italià hores després de rebre una pallissa a una discoteca de Lloret de Mar. Els fets van passar cap a les tres de la matinada d’ahir dia 12 d’agost, en una discoteca de Lloret de Mar, on els agents van ser requerits perquè hi havia una baralla.

En arribar al lloc, els agents van trobar un jove ferit de gravetat que va ser traslladat en estat crític a l’hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort la passada nit. Un cop evacuat el ferit, els mossos van iniciar la recerca dels autors de l’agressió, que havien fugit. A la poca estona van ser localitzats i detinguts a la zona del passeig marítim. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’ha fet càrrec de la investigació per tal d’aclarir els fets.

Els detinguts passaran pròximament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes com a presumptes autors de l’homicidi.

Port de Tarragona