El jutge empresona només a un dels tres russos acusats de la mort del jove italià a una discoteca de Lloret

Els altres dos arrestats han quedat en llibertat, tot i que un d'ells té ordre de no sortir de l'espai Schengen.

Albert Abelló mor d'un infart
Albert Abelló /Foto: Youtube

El jutjat de guàrdia de Blanes ha ordenar l’ingrés a presó d’un dels tres ciutadans russos detinguts per l’homicidi d’un italià a una discoteca de Lloret de Mar. Els altres dos detinguts han quedat en llibertat, tot i que un d’ells té prohibició de sortir de l’espai Schengen, ha informat aquesta nit el departament de comunicació del TSJC.

La mesura ha confirmat la petició del fiscal, en el sentit que es demanava la presó provisional comunicada i sense fiança per a un dels detinguts. Els arrestats només han declarat a preguntes dels seus respectius advocats defensors.

La causa està oberta per delicte d’homicidi, pels que estan investigats els tres que han comparegut avui davant del jutge. Els detinguts han entrat al jutjat de guàrdia de Blanes minuts després de les quatre de la tarda acompanyats de quatre advocats, ja que un d’ells, representava l’establiment d’oci, que actuava com acusació particular.

Avui s’ha fet un minut de silenci en memòria del jove italià de 22 anys mort a conseqüència dels cops que va rebre presumptament per part dels que havien de declarar, de nacionalitat russa, però residents al sud de França. Avui s’ha sabut que al local d’oci només hi havia controladors, però no personal de seguretat.

 

Port de Tarragona