Un home mor en caure des d’una vuitena planta a un pati interior de l’Avinguda Catalunya de Tarragona

La víctima ha estat trobada a l'interior d'aquest garatge, al número 24 de l'Avinguda Catalunya.

Un home d’entre 40 i 50 anys ha mort aquesta tarda després de precipitar-se des d’un balcó situat en una octava planta, ubicada al número 24 de l’Avinguda Catalunya de Tarragona. El succés s’ha produït a les 17,45 hores de la tarda i quan els efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) han arribat al lloc, la víctima encara es trobava amb vida, però en un estat crític que no ha permès la seva reanimació, segons ha informat aquest servei d’emergència. El cos de l’home ha caigut sobre el sostre d’un pàrquing interior, que s’ha trencat, pel que ha estat trobat a l’interior del garatge. Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per aclarir les circumstàncies que han envoltat al fet.

Port de Tarragona