URGENT: Un mort i set ferits per una explosió en un habitatge d’Alcanar Platja, que s’ha desplomat

Protecció Civil de Catalunya ha activat la prealerta PROCICAT.

FOTO: @Sainzdeaja

Una persona hauria perdut la vida aquesta nit en un xalet d’Alcanar Platja, en una explosió en què han resultat ferides set persones més, ha informat Bombers. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no ha confirmat la mort, tan sols que s’han atès a 8 persones, una d’elles diagnosticada greu. Al lloc han acudit cinc unitats de SEM, quatre de Bombers, Mossos d’Esquadra i Policia Local. SEM ha atès els ferits amb dues unitats avançades i tres unitats bàsiques. Es desconeix l’origen de la deflagració, encara que els primers indicis apunten a una explosió de gas. La casa on s’ha registrat el succés s’ha ensorrat i els Bombers han hagut de rescatar ferits de sota la runa. Algunes cases properes també han quedat afectades per l’explosió, que ha trencat vidres en molts habitatges i ha alertat al veïnat, en aquesta època de l’any abundant, que es trobava concentrat en els habitatges a causa del partit de futbol televisat.

Al lloc han acudit tècnics de les companyies Repsol, Gas Natural i Endesa, per investigar els fets. Protecció Civil de Catalunya ha activat la prealerta PROCICAT.

Port de Tarragona