Cinc terroristes amb explosius, abatuts en una operació policial al port de Cambrils

Tres Mossos estan ferits, així com altres tres vianants. Els terroristes haurien intentat atropellar els assistents a un concert.

Cinc terroristes han estat abatuts al port de Cambrils en una important operació policial registrada a la 1:30 de la matinada, els cinc han mort. El tiroteig tindria com a finalitat neutralitzar un presumpte atac terrorista utilitzant explosius, ja que les víctimes portaven al seu cos cinturons explosius. Hi ha la possibilitat que fossin simulats, alguna cosa que els Mossos examinen. Segons alguns mitjans, els ocupants d’un vehicle no han respectat un control policial a la carretera i s’han desviat cap al passeig marítim de la localitat i, en la persecució hauria bolcat. Podrien haver intentat un atropellament massiu amb aquesta furgoneta a la localitat costanera, tenint com a objectiu als assistents d’un concert. Un agent de Mossos podria estar ferit, al costat de sis persones, que haurien estat atropellades pel vehicle. Emergències i 112 demanen als veïns de Cambrils que no surtin dels seus domicilis i que no circulin pel carrer. Un agent de Mossos està ferida greu i sis persones més, víctima de l’atropellament.

El conseller Forn afirma que es té una certesa sobre la vinculació directa amb els fets de Barcelona i Alcanar, però tot apunta que es tracta de la mateixa cèl·lula terrorista. Imatges de vianants difoses per la xarxa mostren tres homes estesos a terra, al costat de la platja, amb grans cinturons.

Una informació que ha sorprès, emesa pel mateix conseller, afirma que el mort a Sant Joan Despí, a prop de l’edifici Walden, no hauria mort com a conseqüència dels trets dels Mossos, sinó per altres causes que no ha volgut mencionar i que li hi han transmès els forenses.

Port de Tarragona