Troben les restes d’un segona víctima mortal a la casa dels terroristes a Alcanar

El magribí ferit en la primera explosió es troba a la comissaria de Tortosa després de sortir de l'hospital. Serà traslladat a l'Audiència Nacional després interrogar-lo.

Detalle de las marcas de la explosión en la casa contigua a la que albergaba a los terroristas.

Una segona víctima mortal ha aparegut entre la runa de la casa d’Alcanar que es va desplomar la nit de dimecres com a conseqüència d’una explosió. El xalet era el lloc on presumptament la cèl·lula terrorista preparava els explosius i on s’han trobat més de 100 bombones de butà. L’equip d’artificiers TEDAX ha realitzat una detonació controlada per descartar l’existència de més explosius en el lloc, on ahir, van resultar ferides diverses persones, entre ells sis policies, encara que de caràcter lleu.

Ja es presagiava que podia existir un altre cadàver entre les restes de la casa i les proves forenses realitzades han donat com a resultat que no procedeixen el primer mort, la matinada de dijous. Una desena de persones han estat desallotjades de les seves vivendes, a la zona, ja que durant el dia de demà continuaran les explosions controlades per eliminar la possibilitat que en el lloc quedin més restes explosius, que també han estat identificats com els que s’han utilitzat en altres atemptats yijadistas.

D’altra banda, el presumpte terrorista que va resultar ferit greu en l’explosió d’Alcanar es troba a la comissaria dels Mossos de Tortosa, després d’haver estat donat d’alta a l’hospital. Després d’interrogar-a la capital del Baix Ebre, podria ser traslladat a l’Audiència Nacional, encarregada de la investigació terrorista.

 

Port de Tarragona