Bombeiros d’Portugal informen que un helicòpter antiincendis s’ha estavellat durant l’extinció a Castro Daire

El pilot, únic ocupant de l'aeronau, podria haver mort, segons algunes fonts, tot i que el fet no està confirmat oficialment.

Un helicòpter que participa en les tasques d’extinció al municipi de Cabril, a Castro Daire, Portugal, s’ha estavellat, segons informen Bombeiros d’Portugal. En el moment de la caiguda, tan sols estava ocupat pel pilot, sense que hi hagués a bord cap equip, segons una nota emesa. L’helicòpter pertanyia al centre de mitjans aeris d’Armamar. Es realitzen tasques de localització de les restes i recerca del pilot, tot i que -segons la mateixa font- s’afirma que el pilot hauria mort. Des de comptes d’emergència s’afirma que el fet no està confirmat encara oficialment. Es recorda que fa poques setmanes es va alertar de la caiguda d’un avió Canadair d’extinció d’incendis, però només havia estat una confusió a l’haver esclatat una caravana incendiada al bosc al lloc per on passava l’aeronau.

Port de Tarragona