Un home mort ofegat a Deltebre en llençar-se a l’Ebre per salvar un amic

David C.A., un veí de Deltebre de 29 anys, ha mort ofegat al riu Ebre aquesta nit quan ha intentat salvar a un amic que havia caigut a l’aigua. El finat havia anat amb dos amics més a una activitat de les festes de la localitat quan un d’ells va caure al riu. David i l’altre amic van llençar-se per salvar-lo. Finalment, els altres dos amics han sobreviscut, però ell va morir.

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada per rescatar el seu cos. L’avís de l’accident s’ha rebut a les 02.04 hores i s’han activat 4 dotacions terrestres i el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic amb una embarcació. El finat, David CA, és un veí de Deltebre de 29 anys.

Segons les primeres informacions, l’home es trobava a la zona amb un grup d’amics i familiars quan va caure a l’aigua. Al cap d’una hora de rebre l’avís, els Bombers han localitzat el cos sota l’aigua. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar també tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), diverses patrulles de Mossos d’Esquadra i una Unitat d’invenció psicosocial de l’ERIE de Creu Roja Tarragona. Una barca particular també va participar en la recerca.

 

Port de Tarragona