Els cinc ocupants d’un tot-terreny, moren en xocar contra un autocar a Salou

Foto: InfoEmergencias

Els cinc ocupants d’un tot terreny han resultat morts aquesta tarda al xocar el seu vehicle contra un autocar, on viatjava una desena de passatgers, que han resultat il·lesos. El succés ha passat minuts abans de dos quarts de cinc de la tarda a l’avinguda Cap de Salou, entre la urbanització Dunamar i l’hotel Negresco. Pel que sembla, el tot terreny ha intentat esquivar un vehicle aparcat del qual s’ha obert una porta sobtadament. Pel que sembla, el conductor del vehicle 4×4, un home de 83 anys, s’ha vist obligat a envair el sentit contrari, per on passava en aquell moment l’autocar, amb el qual ha topat frontalment. Cinc unitats de Bombers de la Generalitat han realitzat les tasques d’excarceració de les víctimes i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergència Mèdiques han actuat, mentre que policies locals de Salou s’han ocupat de l’ordre a la zona on s’ha produït l’emergència. El tot-terreny, de la marca Honda, havia estat matriculat a Reus. Tres dels ocupants morts eren d’aquesta ciutat, mentre que els altres dos morts eren un matrimoni aragonès.

Uns joves francesos pujaven al cotxe estacionat al costat de la carretera per anar a l’aeroport de Barcelona, ​​de manera que la porta del vehicle estava oberta i, segons ha explicat la conductora d’aquest cotxe a TV3, el tot-terreny ha colpejat aquesta porta i, per esquivar–o per por- ha fet una maniobra evasiva cap a l’esquerra col·lidint amb l’autobús. Tan sols el conductor portava cordat el cinturó de seguretat, segons la conductora francesa, de manera que els altres passatgers haurien sortit disparats per la part del davant.

Port de Tarragona