Els Mossos detenen un home per matar a cops de martell a la seva àvia a l’Hospitalet de Llobregat

La policia ha rebut un avís alertant que un jove estava agredint a la seva mare, encara que posteriorment ha confessat l'homicidi. La víctima tenia 89 anys.

AITOR ÚBEDA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 29 anys, de nacionalitat espanyola, com a autor confés de la mort de la seva àvia, de 89 anys. L’homicidi va tenir lloc colpejant la víctima amb un objecte contundent, que es presumeix seria un martell. La policia catalana va anar al domicili alertada per una agressió del detingut cap a la seva mare. Quan els agents han entrat al domicili, l’han detingut per l’agressió, però posteriorment ell mateix ha confessat haver matat la seva àvia. El cos de la finada, de 89 anys, presentava cops realitzats amb un objecte contundent que podria ser un martell. El jutjat de guàrdia ha decretat el secret de les actuacions.

Port de Tarragona